Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ  

Η εταιρεία ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ ΝΙΚΟΣ, με έδρα στα Χανιά δραστηριοποιείται στο χώρο της επιγραφής και των ειδικών κατασκευών, από το 1989.
Λαμβάνοντας υπόψη την σύγχρονη κατασκευαστική αντίληψη που επικρατεί, έχοντας διαγράψει μια πορεία ετών και διαθέτοντας ένα άρτια εξειδικευμένο προσωπικό και τεχνολογικά εξειδικευμένο εξοπλισμό, παρέχει λύσεις και μελέτες κατασκευής που ταιριάζουν απόλυτα με την φιλοσοφία και αισθητική του κάθε πελάτη ξεχωριστά.
Η εταιρεία μας αποτελείται από μια κάθετη μονάδα παραγωγής που σχεδιάζει, κατασκευάζει και προσφέρει την πολυτέλεια παράδοσης σε πολύ σύντομους χρόνους ακόμη και στις πιο απαιτητικές παραγγελίες.
Το προβάδισμα της οφείλεται στις καινοτόμες ιδέες της αλλά και στην συνεχή ενημέρωση του ανθρώπινου δυναμικού της καλύπτοντας ενα ευρύ φάσμα υψηλών απαιτήσεων του πελατολογίου της.
Ετσι εκτός από την επιγραφή σας, είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες έτσι ώστε να ομορφύνουμε τον χώρο σας, επαγγελματίκό ή μη, εσωτερικά ή εξωτερικά επιλέγοντας αυτό που ικανοποιεί τις ανάγκες σας.
Θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε πληροφορία και αν χρειαστείτε.
 
Δεχόμαστε πληρωμές με πιστωτική κάρτα και άτοκες δόσεις.
 
Μπορείτε επίσεις να μας βρείτε στην σελίδα μας στο facebook ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ ΝΙΚΟΣ.